Szervezeti viselkedés 13. fejezet : személyes vezetés / = Organizational behavior : 13. chapter

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Málovics Éva
Format: Kit collection
Published: 2018
Subjects:
AAA
Online access:http://eta.bibl.u-szeged.hu/1875
LEADER 00908npc a2200193 i 4500
001 eta1875
005 20190130054512.0
008 190130s2018 hu o 0|| zxx d
040 |a SZTE Elektronikus Tananyag Archívum  |b hun 
100 1 |a Málovics Éva 
245 1 0 |a Szervezeti viselkedés   |h [elektronikus dokumentum] :  |b 13. fejezet : személyes vezetés /  |c Málovics, Éva 
246 1 0 |a Organizational behavior : 13. chapter  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2018 
650 4 |a Társadalomtudományok 
650 4 |a Közgazdasági és gazdálkodástudományok 
650 4 |a Gazdálkodás és menedzsment 
650 4 |a Szervezéstudományok: elmélet, stratégia, ipari szervezetek 
856 4 0 |u http://eta.bibl.u-szeged.hu/1875/1/15_13_szervezeti_viselked%C3%A9s_leadership.ppt  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u http://eta.bibl.u-szeged.hu/1875/2/15_13_szervezeti_viselked%C3%A9s_leadership.pdf  |z Dokumentum-elérés