Marketing 5. lecke : marketing- és piackutatás /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Révész Balázs
Format: Kit collection
Published: 2018-12-14
Subjects:
Online Access:http://eta.bibl.u-szeged.hu/1834
LEADER 00895npc a2200217 i 4500
001 eta1834
005 20211006135839.0
008 181218s2018 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Elektronikus Tananyag Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Révész Balázs 
245 1 0 |a Marketing   |h [elektronikus dokumentum] :  |b 5. lecke : marketing- és piackutatás /  |c  Révész Balázs 
246 1 0 |a Marketing : 5  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2018-12-14 
650 4 |a Társadalomtudományok 
650 4 |a Közgazdasági és gazdálkodástudományok 
650 4 |a Gazdálkodás és menedzsment 
650 4 |a Marketing 
856 4 0 |u https://eta.bibl.u-szeged.hu/1834/1/5.lecke_kutatas.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u https://eta.bibl.u-szeged.hu/1834/7/M5_2017.pptx  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u https://eta.bibl.u-szeged.hu/1834/8/marketing_es_piackutatas.mp4  |z Dokumentum-elérés