Marketing 4. lecke : környezetelemzés /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Révész Balázs
Format: Kit collection
Published: 2018-12-14
Subjects:
Online Access:http://eta.bibl.u-szeged.hu/1829
LEADER 00889npc a2200217 i 4500
001 eta1829
005 20211006135432.0
008 181218s2018 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Elektronikus Tananyag Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Révész Balázs 
245 1 0 |a Marketing   |h [elektronikus dokumentum] :  |b 4. lecke : környezetelemzés /  |c  Révész Balázs 
246 1 0 |a Marketing : 4  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2018-12-14 
650 4 |a Társadalomtudományok 
650 4 |a Közgazdasági és gazdálkodástudományok 
650 4 |a Gazdálkodás és menedzsment 
650 4 |a Marketing 
856 4 0 |u https://eta.bibl.u-szeged.hu/1829/1/4.lecke_marketingkornyezet.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u https://eta.bibl.u-szeged.hu/1829/7/M4_2017.pptx  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u https://eta.bibl.u-szeged.hu/1829/8/kornyezetelemzes.mp4  |z Dokumentum-elérés