Biztonságos állatitermék előállítás
Elmentve itt :
Szerzők: |
Barta Tamás Benk Ákos Benkő-Kiss Árpád Bodnár Károly Bodnárné Skobrák Erika Gál István Kocsisné Gráff Myrtill Majzinger István Mikóné Jónás Edit Süli Ágnes |
---|---|
További közreműködők: | Mikó Józsefné Jónás Edit |
Dokumentumtípus: | Könyv |
Megjelent: |
2017
|
Kulcsszavak: | élelmiszeripar |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://eta.bibl.u-szeged.hu/1769 |
Hasonló tételek
-
Állatitermék [!Állati termék] feldolgozás I. tejhigiénia : távoktatási jegyzet az alábbi kurzusokhoz: MMTAL 71 MMTNK 81 Állatitermék [!Állati termék] feldolgozás MMTOMM 111 MMTV 61 /
Szerző: Kocsiné Gráff Myrtill
Megjelent: (2004) -
Állattenyésztési technológiák élelmiszerbiztonsági kérdései munkanyag /
Szerző: Gál István, et al.
Megjelent: (2014) -
A háziállatok anatómiája
Szerző: Kocsisné Gráff Myrtill
Megjelent: (2010) -
Vadtakarmányozás
Szerző: Bodnárné Skobrák Erika
Megjelent: (2006) -
Live weight change examinations of indigenous speckled hens on a farm in Hódmezővásárhely
Szerző: Gráff Myrtill, et al.
Megjelent: (2012)