Infravörös sugárzás alkalmazási lehetőségeinek vizsgálata élelmiszeripari termékek szárításánál
Elmentve itt :
Szerző: | Sárosi Herbert |
---|---|
További közreműködők: | Széll Tamás (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
1968
|
Kulcsszavak: | Kémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/8813 |
Hasonló tételek
-
Röntgenamorf részt tartalmazó kőzetminták vizsgálata infravörös spektroszkópia segítségével
Szerző: Kiss János
Megjelent: (1981) -
Az infravörös sugárzás néhány alkalmazási területe a gyógyszerészeti technológiában
Szerző: Farkas Judit
Megjelent: (1961) -
Kisszénatomszámú szénvegyületek adszorpciójának infravörös spektroszkópiai vizsgálata hordozós katalizátorokon
Szerző: Óvári László
Megjelent: (2000) -
A propionaldehid folyadékfázisú radiolízise 60Co-gamma sugárzás hatására
Szerző: Tölgyesi Margit
Megjelent: (1967) -
Különböző vesekövek ultramikro-kémiai, infravörös spektroszkópiai, röntgendiffrakciós, termikus analízisének összehasonlítása
Szerző: Boga Györgyi
Megjelent: (1978)