Gyors fotometriás eljárás L-aszkorbinsav mérésére természetes anyagokban és ipari termékekben
Elmentve itt :
Szerző: | Kardos Éva |
---|---|
További közreműködők: | Lakosné Dr. Láng Kornélia (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
1974
|
Kulcsszavak: | Szerves kémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/8131 |
Hasonló tételek
-
[Búzaörlemények összetevőinek változása aszkorbinsav hatására]
Szerző: Molnár Erzsébet
Megjelent: (1967) -
A higany térfogatos meghatározása szerves vegyületekben és anyagokban
Szerző: Sarló Károly
Megjelent: (1923) -
Oxigénhordozó komplexek hatása az aszkorbinsav autooxidációjára
Szerző: Kiss Zoltán
Megjelent: (1965) -
L-aszkorbinsav mennyiségi meghatározása berlinikék színreakció alapján, fotometriás kiértékeléssel I.
Szerző: Vámos Károlyné, et al.
Megjelent: (1973) -
Mérések természetes anyagok L-aszkorbinsav tartalmának mennyiségi meghatározására kálium-ferricianid oldattal, fotometriás kiértékeléssel
Szerző: Vámos Károlyné
Megjelent: (1973)