Zsírsavak és zsírsavszármazékok szerepe őszi és tavaszi búzák fagyállóságában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Vigh László
További közreműködők: Farkas Tibor (Témavezető)
Dokumentumtípus: Disszertáció
Megjelent: 1977
Kulcsszavak:Biokémia
Tárgyszavak:
mtmt:1920700
Online Access:http://doktori.ek.szte.hu/7820
LEADER 00744nta a2200217 i 4500
001 dokt7820
005 20221011150055.0
008 221011s1977 hu om 0|| hun d
024 7 |a 1920700  |2 mtmt 
040 |a SZTE Doktori Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Vigh László 
245 1 0 |a Zsírsavak és zsírsavszármazékok szerepe őszi és tavaszi búzák fagyállóságában  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Vigh László 
260 |c 1977 
502 |a Disszertacio 
650 4 |a biológiai tudományok 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Biológiai tudományok 
695 |a Biokémia 
700 1 |a Farkas Tibor  |e ths 
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/7820/1/1977_vigh_laszlo.pdf  |z Dokumentum-elérés