A liquor ferri albuminati saccharatus készítése és vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Frőhlich András |
---|---|
További közreműködők: | nincs megadva (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
1947
|
Kulcsszavak: | Gyógyszerészet |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/7251 |
Hasonló tételek
-
A linimentum saponatum camphoratum készítése és vizsgálata
Szerző: Barta László
Megjelent: (1942) -
A Syrupus hypophosphorosus compositus készítése és vizsgálata
Szerző: Pintér Ilona
Megjelent: (1944) -
A Comprimáták készítése. Az acidum acetylo salicylicum comprimata készítése és eltartása
Szerző: Vida László
Megjelent: (1940) -
A chininum ferrum citricum ammoniatum és a vinum chinino-ferratum készítése, vizsgálata, eltartása
Szerző: Németh Béla
Megjelent: (1947) -
A Parthenocissus tricuspidata olajának ismertetése és analytikai vizsgálata
Szerző: Bányay Zoltán
Megjelent: (1944)