Adalékok a különböző hullámhosszúságú sugarakkal kezelt táptalajok és baktériumtenyészetek viselkedéséhez különös tekintettel a prodigiosin termelés és a táptalaj redoxpotenciálja közti összefüggésre
Elmentve itt :
Szerző: | M. Sipos Mária |
---|---|
További közreműködők: | nincs megadva (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
1958
|
Kulcsszavak: | Gyógyszerészet |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/6920 |
Hasonló tételek
-
Fehérjeszintézis gátlók és a táptalaj összetételének hatása dohány szövettenyészetekre
Szerző: Groma Gézáné Lévi Éva
Megjelent: (1981) -
A rendszeres ellenőrzés hiánya táptalaj a sikkasztóknak bírósági tapasztalatok a társadalmi tulajdon védelmében /
Szerző: Horuczi Mária
Megjelent: (1962) -
Táptalaj-összehasonlító vizsgálatok a sörök élesztő- és tejsavbaktérium számának meghatározására
Szerző: Kántor Dezső, et al.
Megjelent: (1982) -
Heterogenitás vizsgálata 172nm hullámhosszúságú vákuum-ultraibolya fénnyel besugárzott vizes oldatokban
Szerző: Farkas Luca
Megjelent: (2018) -
Hagyományos táptalajok kiegészítése szervetlen tápanyagokkal a nehezen fenntartható baktériumtörzsek jobb tenyésztése és fenntartása céljából
Szerző: Vidács Gergely
Megjelent: (2013)