Fehérje és zsír kinyerése húsipari melléktermékekből, különös tekintettel a csontok préselésére
Elmentve itt :
Szerző: | Cseh Ferenc |
---|---|
További közreműködők: |
Selmeci György
(Témavezető) Nové László (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
1986
|
Kulcsszavak: | Kémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/6092 |
Hasonló tételek
-
Mesterséges cinkujj fehérje kölcsönhatása toxikus fémionokkal [absztrakt] /
Szerző: Hajdu Bálint, et al.
Megjelent: (2022) -
A réz-efflux szabályzó CueR fehérje fémkötő sajátságainak tanulmányozása modellpeptideken keresztül
Szerző: Szunyogh Dániel Mihály
Megjelent: (2016) -
A cukorrépalevél-fehérje kivonása izoelektromos kicsapási módszerrel [absztrakt] /
Szerző: Pletikoszity Tamás
Megjelent: (2022) -
P-nitro-etilbenzol oxidációjának vizsgálata, különös tekintettel a P-nitro-acetofenon képződésére
Szerző: Gilde Anna
Megjelent: (1970) -
Ionos tenzidekre érzékeny elektród készítésének lehetősége különös tekintettel az indirekt potenciometriás meghatározásokra
Szerző: Kovács Barna
Megjelent: (1990)