Bács-Kiskun megye élelmiszertermelésének fejlesztése, különös tekintettel a vertikális és területi összefüggésekre
Elmentve itt :
Szerző: | P. Kovács István |
---|---|
További közreműködők: | Nincs megadva (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
1979
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/3577 |
Hasonló tételek
-
Újabb vizsgálatok a fűszerpaprika őrlemény festék összetevőinek mennyiségi meghatározására
Szerző: Varga László
Megjelent: (1981) -
Minőségmutató kialakítása élelmiszerek minőségének komplex mérésére
Szerző: Takó Éva
Megjelent: (1984) -
Mezőgazdasági és vidékfejlesztési kutatások a jövő szolgálatában 3. Tudomány: út a világ megismeréséhez /
Szerző: Hampel György, et al.
Megjelent: (2022) -
In vitro androgenesis of triticale in isolated microspore culture
Szerző: Pauk János, et al.
Megjelent: (2000) -
THE USE OF FIELD GROWN PLANT MATERIAL IN SOMATIC TISSUE CULTURES OF SPRING WHEAT GENOTYPES
Szerző: Monostori Tamás, et al.
Megjelent: (2008)