Kukorica genotípusok ellenállóságának vizsgálata toxikus Fusarium és Aspergillus gomba fajokkal szemben és ezek takarmány- és élelmiszerbiztonságra gyakorolt hatása
Elmentve itt :
Szerző: | Szabó Balázs |
---|---|
További közreműködők: |
Tóth Beáta
(Témavezető) Mesterházy Ákos (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
2023-02-14
|
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/phd.11367 |
mtmt: | 34083147 |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/11367 |
Hasonló tételek
-
Mikotoxin vizsgálatok Aspergillus fajokkal
Szerző: Rigó Krisztina, et al.
Megjelent: (2001) -
A fokhagymarothadást előidéző Fusarium oxysporum gomba [absztrakt] /
Szerző: Zabos Diana
Megjelent: (2019) -
Natamicin és illóolajkomponensek kombinációjának antifungális hatása szaruhártyafertőzésből izolált Fusarium fajokkal szemben
Szerző: Fekete Ildikó Pálma
Megjelent: (2014) -
Extracellular enzymes and mycotoxins as virulence factors in Fusarium and Aspergillus keratitis
Szerző: Selvam Kanesan Panneer, et al.
Megjelent: (2014) -
Aspergillus és Fusarium törzsek toxintermelésének analitikai és molekuláris vizsgálata
Szerző: Korbai Szabina
Megjelent: (2016)