Identification and classification of microorganisms based on their fatty acid profiles
Elmentve itt :
Szerző: | Huynh Thu |
---|---|
További közreműködők: |
Szekeres András
(Témavezető) Sipos György (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
2023-02-08
|
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/phd.11336 |
mtmt: | 34109492 |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/11336 |
Hasonló tételek
-
Discrimination between the Two Closely Related Species of the Operational Group B. amyloliquefaciens Based on Whole-Cell Fatty Acid Profiling
Szerző: Huynh Thu, et al.
Megjelent: (2022) -
Seasonal changes in the fatty acid profile of movine milk
Szerző: Viszket Erna
Megjelent: (2010) -
Direct and indirect effects of microorganisms on autophagy
Szerző: Al-Luhaibi Zaid Isam Issa
Megjelent: (2022) -
Dynamics of long chain polyunsaturated fatty acids in rat brain
Szerző: Barceló-Coblijn Gwendolyn Cecilia
Megjelent: (2003) -
Effect of fertilization on the fat content and fatty acid profile of sorghum flour samples
Szerző: Jevcsák Szintia, et al.
Megjelent: (2018)