A takarmányok rostfrakcióinak meghatározása és annak gyakorlati jelentősége
Elmentve itt :
Szerző: | Bölcs Zoltán |
---|---|
További közreműködők: | Márki-Zayné Dr. Imre Katalin (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1990
|
Kulcsszavak: | Takarmányvizsgálatok |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/99521 |
Hasonló tételek
-
A természetes és mesterséges takarmányok felhasználásának jelentősége a haltenyésztésben
Szerző: Horváth Károly
Megjelent: (1967) -
Broilercsirke takarmányok fehérje komponenseinek helyettesítése toll-liszttel
Szerző: Fogarasi János
Megjelent: (1989) -
Eltérő rosttartalmú takarmányok etetésének hatása magyartarka hízóbikák takarmánykihasználására
Szerző: Pápai István
Megjelent: (1973) -
Sinapellet rendszer felépítése, működése az általuk gyártott takarmányok vizsgálata
Szerző: András László
Megjelent: (1980) -
A takarmányok különböző minőségének a broilerek nevelési eredményeire gyakorolt hatása
Szerző: Szőke Róbert
Megjelent: (1992)