Pecsenyecsirke hizlalás mennyiségének növelése és minőségének javítási lehetőségei a battonyai "Petőfi" Mezőgazdasági Termelőszövetkezetben
Elmentve itt :
Szerző: | Benke József |
---|---|
További közreműködők: | Sófalvy Ferenc (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1986
|
Kulcsszavak: | Baromfitenyésztés Csirkenevelés Battonya |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/99080 |
Hasonló tételek
-
A pecsenyecsirke hizlalás egészségvédelme
Szerző: Janó István
Megjelent: (2007) -
Pecsenyecsirke hizlalás gyári készítmények felhasználásával a kondorosi "Lenin" Termelőszövetkezetben
Szerző: Kollár György
Megjelent: (1970) -
Broiler csirke takarmányozásának tapasztalatai a battonyai "Petőfi" Termelőszövetkezetben
Szerző: Horváth István
Megjelent: (1974) -
Intenzív és félintenzív pecsenyecsirke hizlalás eredményeinek összehasonlítása és értékelése
Szerző: Horváth Lajos
Megjelent: (1967) -
Baromfihús termelés (broyler) termelésszervezési és ökonómiai értékelése a battonyai "Petőfi" Mg. Termelőszövetkezetben
Szerző: Kocsis Bálint
Megjelent: (1974)