A friss és konzervált almatörköly takarmányértékének meghatározása
Elmentve itt :
Szerző: | Gál Róbert |
---|---|
További közreműködők: | Szűcsné Péter Judit (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1985
|
Kulcsszavak: | Takarmányozás Almatörköly Beltartalom |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/98769 |
Hasonló tételek
-
Különböző minőségű silókukorica szilázsok takarmányértékének meghatározása
Szerző: Asztalossy Katalin
Megjelent: (1984) -
Almatörköly konzerválása silózással és takarmányértékének megállapítása kihasználási kísérlettel
Szerző: Molnár Balázs
Megjelent: (1983) -
Néhány silókukorica-fajta takarmányértékének vizsgálata
Szerző: Szaszák Erzsébet
Megjelent: (1985) -
A búza viszkozitásának és takarmányértékének összefüggései
Szerző: Csizmadia Miklós
Megjelent: (1996) -
A méz minőségének meghatározása
Szerző: Szűcs László
Megjelent: (2000)