A szárítás gyártásközi ellenörzése a szakaszos és folyamatos húslisztgyártási technológiában (ÁTEV Budapest - Szolnok - Tököl)

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kádár Edit
További közreműködők: Vadász György (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 1982
Kulcsszavak:ÁTEV
Melléktermék, állati
Szárítás, húsliszt
Húslisztgyártás
Budapest
Szolnok
Tököl
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/98572
LEADER 00922nta a2200277 i 4500
001 dipl98572
005 20211220145542.0
008 211220s1982 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kádár Edit 
245 1 2 |a A szárítás gyártásközi ellenörzése a szakaszos és folyamatos húslisztgyártási technológiában (ÁTEV Budapest - Szolnok - Tököl)  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Edit Kádár 
260 |c 1982 
300 |a 41 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Veterinary science 
695 |a ÁTEV 
695 |a Melléktermék, állati 
695 |a Szárítás, húsliszt 
695 |a Húslisztgyártás 
695 |a Budapest 
695 |a Szolnok 
695 |a Tököl 
700 1 |a Vadász György  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98572/1/1982_kadar_edit.pdf  |z Dokumentum-elérés