A táplálóanyagok kihasználhatóságának változása különböző minőségű lucerna és fűszéna etetésekor
Elmentve itt :
Szerző: | Ugrits Tamás |
---|---|
További közreműködők: | Oláh Mihály (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1982
|
Kulcsszavak: | Takarmányozás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/98565 |
Hasonló tételek
-
A táplálóanyagok felhalmozódásának és kihasználhatóságának vizsgálata különböző FAO-számú hibridkukorica fajtáknál
Szerző: Varga Tünde
Megjelent: (1986) -
Hideglevegős, szellőztetéses lucernaszéna-készítés során fellépő táplálóanyagveszteségek elemzése, és táplálóanyagok kihasználhatóságának vizsgálata
Szerző: Varga Piroska
Megjelent: (1977) -
Különböző biológiai konzerválószerek alkalmazása a lucerna tartósításában
Szerző: István Zsóka Gina
Megjelent: (2021) -
Silókukoricaszilázzsal különböző arányban etetett lucerna- és rétiszéna táplálóanyagainak kihasználhatósági vizsgálata
Szerző: Bankó Csaba
Megjelent: (1982) -
Egyenletesen jó minőségű tej termelésének feltételeiről
Szerző: Tiringer Andrea
Megjelent: (1985)