Hideglevegős, szellőztetéses lucernaszéna-készítés során fellépő táplálóanyagveszteségek elemzése, és táplálóanyagok kihasználhatóságának vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Varga Piroska |
---|---|
További közreműködők: | Szűcs Imréné (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1977
|
Kulcsszavak: | Takarmányozás Lucernaszárítás Táplálóanyag-tartalom |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/98236 |
Hasonló tételek
-
Forrólevegős szárítás liszt, granulátum és pogácsakészítés hatása a táplálóanyagok megőrzésére és a táplálóanyagok kihasználhatóságára
Szerző: Földesdi Éva
Megjelent: (1977) -
A sajt készítése során előforduló hibák és következményeik a gouda sajt gyártástechnológiáján keresztül
Szerző: Bíró Ákos
Megjelent: (1997) -
A forrólevegős lucernatartósítás elemzése a táplálóanyag megőrzés szempontjából a Hódmezővásárhelyi Állattenyésztési Főiskolai Tangazdaság tankerületében
Szerző: Kiri Erzsébet
Megjelent: (1975) -
Az alanyhatás vizsgálata az étkezési paprika (Capsicum annuum L.) hajtásban
Szerző: Dobos Andrea Sára
Megjelent: (2011) -
Növénytermesztési és állattenyésztési melléktermékek hasznosítása, energianyerés céljából
Szerző: Bedő József
Megjelent: (2002)