Forrólevegős szárítás liszt, granulátum és pogácsakészítés hatása a táplálóanyagok megőrzésére és a táplálóanyagok kihasználhatóságára
Elmentve itt :
Szerző: | Földesdi Éva |
---|---|
További közreműködők: | nincs megadva (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1977
|
Kulcsszavak: | Szárítás Takarmányozás Lucernaszárítás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/98182 |
Hasonló tételek
-
Hideglevegős, szellőztetéses lucernaszéna-készítés során fellépő táplálóanyagveszteségek elemzése, és táplálóanyagok kihasználhatóságának vizsgálata
Szerző: Varga Piroska
Megjelent: (1977) -
A forrólevegős lucernatartósítás elemzése a táplálóanyag megőrzés szempontjából a Hódmezővásárhelyi Állattenyésztési Főiskolai Tangazdaság tankerületében
Szerző: Kiri Erzsébet
Megjelent: (1975) -
Takarmányok nyersrost tartalmának és struktúrájának hatása a kérődzők emésztésére
Szerző: Frajka Ágota
Megjelent: (1977) -
A genotípus hatása a libamáj minőségére
Szerző: Sziráczki Anikó
Megjelent: (1996) -
A fertőtlenítőszer rotáció hatása a keltetői mikroflórára
Szerző: Huszák Péter
Megjelent: (1984)