Étkezési tojástermelési technológia vizsgálata és hatása a tojástermelés eredményességére a szőregi "Egyetértés" Mgtsz baromfi telepén

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Farkas Lajos Tibor
További közreműködők: nincs megadva (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 1974
Kulcsszavak:Tojástermelés
Baromfitenyésztés
Szőreg
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/97934
LEADER 00879nta a2200229 i 4500
001 dipl97934
005 20220126071646.0
008 220126s1974 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Farkas Lajos Tibor 
245 1 0 |a Étkezési tojástermelési technológia vizsgálata és hatása a tojástermelés eredményességére a szőregi "Egyetértés" Mgtsz baromfi telepén  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Lajos Tibor Farkas 
260 |c 1974 
300 |a 32 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Agriculture related to animal husbandry, dairying, livestock raising 
695 |a Tojástermelés 
695 |a Baromfitenyésztés 
695 |a Szőreg 
700 1 |a nincs megadva  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/97934/1/xxxx_farkas_lajos_tibor.pdf  |z Dokumentum-elérés