A leggyakrabban etetésre kerülő gazdasági takarmányok laboratóriumban meghatározott beltartalmi értékeinek összehasonlító vizsgálata dél-alföldi tájkörzetben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Horváth Mária
További közreműködők: Kovács Gábor (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 1971
Kulcsszavak:Takarmányozás
Beltartalom
Dél-Alföld
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/97742
LEADER 00947nta a2200265 i 4500
001 dipl97742
005 20220131185814.0
008 220131s1971 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Horváth Mária 
245 1 2 |a A leggyakrabban etetésre kerülő gazdasági takarmányok laboratóriumban meghatározott beltartalmi értékeinek összehasonlító vizsgálata dél-alföldi tájkörzetben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Mária Horváth 
260 |c 1971 
300 |a 41 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Animal and Dairy science 
650 4 |a Animal and dairy science 
650 4 |a Zootechnics 
650 4 |a Animal nutrition 
695 |a Takarmányozás 
695 |a Beltartalom 
695 |a Dél-Alföld 
700 1 |a Kovács Gábor  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/97742/1/1971_horvath_maria.pdf  |z Dokumentum-elérés