A tejfehérje-tartalom ingadozásának vizsgálata a Hódmezővásárhelyi Állami Gazdaság vajháti tehenészetében

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kepes Katalin
További közreműködők: nincs megadva (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 1970
Kulcsszavak:Tejvizsgálat
Fehérjetartalom
Hódmezővásárhely
Vajhát
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/97667
LEADER 00819nta a2200241 i 4500
001 dipl97667
005 20220210081954.0
008 220131s1970 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Kepes Katalin 
245 1 2 |a A tejfehérje-tartalom ingadozásának vizsgálata a Hódmezővásárhelyi Állami Gazdaság vajháti tehenészetében  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Katalin Kepes 
260 |c 1970 
300 |a 31 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Animal and Dairy science 
695 |a Tejvizsgálat 
695 |a Fehérjetartalom 
695 |a Hódmezővásárhely 
695 |a Vajhát 
700 1 |a nincs megadva  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/97667/1/xxxx_kepes_katalin.pdf  |z Dokumentum-elérés