Szakmunkástanulók írásbeli nyelvhasználatának néhány szintaktikai sajátsága

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gulyás Zsuzsanna
Other Authors: Békési Imre
Format: Thesis
Published: 1976
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/91996
LEADER 00633nta a2200169 i 4500
001 dipl91996
005 20200727075410.0
008 200723s1976 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Gulyás Zsuzsanna 
245 1 0 |a Szakmunkástanulók írásbeli nyelvhasználatának néhány szintaktikai sajátsága  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Zsuzsanna Gulyás 
260 |c 1976 
650 4 |a Bölcsészettudományok 
650 4 |a Languages and Literature 
700 1 |a Békési Imre  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/91996/1/1976_gulyas_zsuzsanna.pdf  |z Dokumentum-elérés