Amiloid fibrillumok képződésének gátlása feketeribizli-lé felhasználásával

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Márton Katalin
További közreműködők: Kotormán Márta (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2018
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/86802
LEADER 00771nta a2200193 i 4500
001 dipl86802
005 20200629084418.0
008 200629s2018 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Márton Katalin 
245 1 0 |a Amiloid fibrillumok képződésének gátlása feketeribizli-lé felhasználásával  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Katalin Márton 
246 1 0 |a Inhibition of the formation of amyloid fibrils using blackcurrant juice  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2018 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Organic chemistry 
650 4 |a Molecular chemistry 
700 1 |a Kotormán Márta  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/86802/2/2018_marton_katalin.pdf  |z Dokumentum-elérés