Új fejlesztésű, funkcionális élelmiszerként tekinthető kekszek tárolási vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Bódi Nikolett |
---|---|
További közreműködők: | Boross Nikoletta (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2018
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/86796 |
Hasonló tételek
-
Új fejlesztésű, funkcionális élelmiszerként tekinthető kekszek mikrobiológiai vizsgálata
Szerző: Balogh Boglárka
Megjelent: (2018) -
Termogén hatású funkcionális ital fejlesztése sportolók számára
Szerző: Molnár Gergely
Megjelent: (2020) -
Édesipari zselétermékek öregedési és tárolási jellemzői
Szerző: Bíró Tímea
Megjelent: (2021) -
Soxhlet eljárás és Soxtec extrakciós módszer összehasonlítása kekszek zsírtartalmának meghatározásában
Szerző: Bakró Dóra
Megjelent: (2021) -
Különböző tárolási módok hatása hidegen préselt olajok minőségi tulajdonságaira
Szerző: Lőrinc Rebecca
Megjelent: (2021)