Pentóz és hexóz tartalmú hidrolizátumok alkoholos fermentációja
Elmentve itt :
Szerző: | Kubriczky Zsófia |
---|---|
További közreműködők: |
Hodúr Cecília
(Témavezető) Lemmer Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2018
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/86767 |
Hasonló tételek
-
Cukortartalmú hidrolizátumok alkoholos fermentációjának vizsgálata
Szerző: Pap Tamara Gréta
Megjelent: (2020) -
ALUCAS adatbázis alapján lehatárolt kukorica parcellák tér és időbeli biomassza produkciójának vizsgálata MODIS műholdképek alapján számolt EVI index segítségével
Szerző: Kocsán Kitti Anikó
Megjelent: (2018) -
Cellulóz tartalmú szubsztrátok anaerob fermentációja
Szerző: Sári Tóbiás
Megjelent: (2015) -
Lignocellulóz hidrolizátumok membránszeparációja
Szerző: Lemmer Balázs, et al.
Megjelent: (2019) -
Rostdús gabona hidrolizátumok felhasználásának tanulmányozása
Szerző: Horváthné Almássy Katalin, et al.
Megjelent: (1996)