Gluténmentes lisztek hatása probiotikus baktériumok növekedésére

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Sinka Dóra Tünde
További közreműködők: Takó Miklós (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2018
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/86732
LEADER 00756nta a2200193 i 4500
001 dipl86732
005 20200708130436.0
008 200708s2018 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Sinka Dóra Tünde 
245 1 0 |a Gluténmentes lisztek hatása probiotikus baktériumok növekedésére  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Dóra Tünde Sinka 
246 1 0 |a Effect of gluten free flours on the growth of probiotic bacteria  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2018 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Cell biology, microbiology 
650 4 |a Allergology 
700 1 |a Takó Miklós  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/86732/2/2018_sinka_dora_tunde.pdf  |z Dokumentum-elérés