Befőttek hőkezeléses tartósitása [!tartósítása] során jelentkező sulyváltozások [!súlyváltozások] vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bátor Berta
További közreműködők: Forgách Géza (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 1970
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/84455
LEADER 00615nta a2200157 i 4500
001 dipl84455
005 20200212120428.0
008 200212s1970 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Bátor Berta 
245 1 0 |a Befőttek hőkezeléses tartósitása [!tartósítása] során jelentkező sulyváltozások [!súlyváltozások] vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Berta Bátor 
260 |c 1970 
650 4 |a Természettudományok 
700 1 |a Forgách Géza  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/84455/1/1970_bator_berta.pdf  |z Dokumentum-elérés