A technológiai innovációk társadalmi hatásai az élelmiszer adalékanyagok alkalmazásának esete /
Elmentve itt :
Szerző: | Tölgyi Zsófia |
---|---|
További közreműködők: | Bajmócy Zoltán (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2015
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/81011 |
Hasonló tételek
-
Az ökohatékonyságot növelő innovációk valós környezeti hatásai
Szerző: Ignácz Kitti
Megjelent: (2013) -
A magáncélú nyugdíj-megtakarítások átalakulása a technológiai innovációk hatására
Szerző: Bacsa Edina
Megjelent: (2021) -
Közösségi innovációk fejlesztési lehetőségek és akadályozó tényezők /
Szerző: Papp Zsaklina
Megjelent: (2015) -
Innovációk a gyógyszerészetben
Szerző: Bronner Bernadett Ágnes
Megjelent: (2022) -
Innovációk a pénzügyi elszámolásban, különös tekintettel a bitcoinra
Szerző: Kovács Zsófia
Megjelent: (2014)