A technológiai innovációk társadalmi hatásai az élelmiszer adalékanyagok alkalmazásának esete /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tölgyi Zsófia
További közreműködők: Bajmócy Zoltán (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2015
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/81011
LEADER 00736nta a2200169 i 4500
001 dipl81011
005 20191111121914.0
008 191108s2015 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Tölgyi Zsófia 
245 1 2 |a A technológiai innovációk társadalmi hatásai   |h [elektronikus dokumentum] :  |b az élelmiszer adalékanyagok alkalmazásának esete /  |c Zsófia Tölgyi 
246 1 0 |a The social effects of technological innovations : the case of the food addictive usage  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2015 
650 4 |a Gazdaságtudományok 
700 1 |a Bajmócy Zoltán  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81011/1/2015_tolgyi_zsofia.pdf  |z Dokumentum-elérés