Kenyérbúza, durumbúza és tritikálé LMW glutenin alegységeinek vizsgálata molekuláris markerekkel
Elmentve itt :
Szerző: | Szőke Anita |
---|---|
További közreműködők: |
Erdei László
(Témavezető) Purnhauser László (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2018
|
Kulcsszavak: | sikérfehérje LMW molekuláris marker sütőipari minőség |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/73336 |
Hasonló tételek
-
Szárrozsda rezisztencia gének azonosítása különböző búzafajtákban molekuláris markerekkel
Szerző: Heródek Bálint
Megjelent: (2016) -
Lisztharmat rezisztencia gének vizsgálata különböző származású búza genotípusokon molekuláris markerekkel
Szerző: Hegyes Tamás
Megjelent: (2016) -
Toxintermelő Fusarium-fajok genetikai elemzése molekuláris markerekkel
Szerző: Fekete Csaba
Megjelent: (1996) -
Mit tud a durumbúza? Bemutató, termesztés
Megjelent: (1984) -
A drosophila melanogaster 26s proteaszóma RTP1 alegységeinek molekuláris genetikai és funkcionális vizsgálata
Szerző: Szabó Áron
Megjelent: (2007)