Kenyérbúza, durumbúza és tritikálé LMW glutenin alegységeinek vizsgálata molekuláris markerekkel

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szőke Anita
További közreműködők: Erdei László (Témavezető)
Purnhauser László (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2018
Kulcsszavak:sikérfehérje
LMW
molekuláris marker
sütőipari minőség
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/73336
LEADER 00953nta a2200241 i 4500
001 dipl73336
005 20190910135621.0
008 190909s2018 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Szőke Anita 
245 1 0 |a Kenyérbúza, durumbúza és tritikálé LMW glutenin alegységeinek vizsgálata molekuláris markerekkel  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Anita Szőke 
246 1 0 |a Identification of LMW glutenin alleles in wheat, durum wheat and triticale using molecular markers  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2018 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Natural sciences 
695 |a sikérfehérje 
695 |a LMW 
695 |a molekuláris marker 
695 |a sütőipari minőség 
700 0 1 |a Erdei László  |e ths 
700 0 1 |a Purnhauser László  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73336/1/2018_Sz%C5%91ke_Anita_V9QKAE_SZ.pdf  |z Dokumentum-elérés