Kenyérbúza, durumbúza és tritikálé LMW glutenin alegységeinek vizsgálata molekuláris markerekkel
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2018
|
Kulcsszavak: | sikérfehérje LMW molekuláris marker sütőipari minőség |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/73336 |
LEADER | 00953nta a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dipl73336 | ||
005 | 20190910135621.0 | ||
008 | 190909s2018 hu om 0|| zxx d | ||
040 | |a SZTE Diploma Repozitórium |b hun | ||
041 | |a zxx | ||
100 | 1 | |a Szőke Anita | |
245 | 1 | 0 | |a Kenyérbúza, durumbúza és tritikálé LMW glutenin alegységeinek vizsgálata molekuláris markerekkel |h [elektronikus dokumentum] / |c Anita Szőke |
246 | 1 | 0 | |a Identification of LMW glutenin alleles in wheat, durum wheat and triticale using molecular markers |h [elektronikus dokumentum] |
260 | |c 2018 | ||
650 | 4 | |a Természettudományok | |
650 | 4 | |a Natural sciences | |
695 | |a sikérfehérje | ||
695 | |a LMW | ||
695 | |a molekuláris marker | ||
695 | |a sütőipari minőség | ||
700 | 0 | 1 | |a Erdei László |e ths |
700 | 0 | 1 | |a Purnhauser László |e ths |
856 | 4 | 0 | |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73336/1/2018_Sz%C5%91ke_Anita_V9QKAE_SZ.pdf |z Dokumentum-elérés |