Amiloid fibrillumok képződésének gátlása gyümölcslevekkel

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Romhányi Dóra
További közreműködők: Kotormán Márta (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2018
Kulcsszavak:alfa-kimotripszin
amiloid fibrillumok
polifenol
gyümölcsök
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/73304
LEADER 00821nta a2200217 i 4500
001 dipl73304
005 20190910112339.0
008 190905s2018 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Romhányi Dóra 
245 1 0 |a Amiloid fibrillumok képződésének gátlása gyümölcslevekkel  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Dóra Romhányi 
246 1 0 |a Inhibition of the formation of amyloid fibrils using fruit juices  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2018 
650 4 |a Természettudományok 
695 |a alfa-kimotripszin 
695 |a amiloid fibrillumok 
695 |a polifenol 
695 |a gyümölcsök 
700 1 |a Kotormán Márta  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73304/1/2018_Romh%C3%A1nyi_D%C3%B3ra_H1RVF0_SZ.pdf  |z Dokumentum-elérés