Amiloid fibrillumok képződésének gátlása gyümölcslevekkel
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2018
|
Kulcsszavak: | alfa-kimotripszin amiloid fibrillumok polifenol gyümölcsök |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/73304 |
LEADER | 00821nta a2200217 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dipl73304 | ||
005 | 20190910112339.0 | ||
008 | 190905s2018 hu om 0|| zxx d | ||
040 | |a SZTE Diploma Repozitórium |b hun | ||
041 | |a zxx | ||
100 | 1 | |a Romhányi Dóra | |
245 | 1 | 0 | |a Amiloid fibrillumok képződésének gátlása gyümölcslevekkel |h [elektronikus dokumentum] / |c Dóra Romhányi |
246 | 1 | 0 | |a Inhibition of the formation of amyloid fibrils using fruit juices |h [elektronikus dokumentum] |
260 | |c 2018 | ||
650 | 4 | |a Természettudományok | |
695 | |a alfa-kimotripszin | ||
695 | |a amiloid fibrillumok | ||
695 | |a polifenol | ||
695 | |a gyümölcsök | ||
700 | 1 | |a Kotormán Márta |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73304/1/2018_Romh%C3%A1nyi_D%C3%B3ra_H1RVF0_SZ.pdf |z Dokumentum-elérés |