A FomA fehérje stabilitásának és gombolyodásának vizsgálata biofizikai módszerekkel

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kozák Viktória
További közreműködők: Páli Tibor (Témavezető)
Kóta Zoltán (Témavezető)
Pálinkó István (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2017
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/72101
LEADER 00834nta a2200205 i 4500
001 dipl72101
005 20180611113544.0
008 180611s2017 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Kozák Viktória 
245 1 2 |a A FomA fehérje stabilitásának és gombolyodásának vizsgálata biofizikai módszerekkel  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Viktória Kozák 
246 1 0 |a Stability and folding of the protein FomA studied by biophysical methods  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2017 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Natural sciences 
700 0 1 |a Páli Tibor  |e ths 
700 0 1 |a Kóta Zoltán  |e ths 
700 0 1 |a Pálinkó István  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/72101/1/2017_Koz%C3%A1k_Vikt%C3%B3ria_ORGB3X_SZ.pdf  |z Dokumentum-elérés