Ecetsav hatása a Thiocapsa roseopersicina nitrogenáz enzimének H2 termelésére
Elmentve itt :
Szerző: | Miklovics Nikolett |
---|---|
További közreműködők: | Rákhely Gábor (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2015
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/60118 |
Hasonló tételek
-
A Thiocapsa roseopersicina flavocitokróm c enzimének biokémiai és kinetikai vizsgálata
Szerző: Kiss Enikő
Megjelent: (2014) -
Egy konzervált glutaminsav szerepének vizsgálata a Thiocapsa roseopersicina VI. típusú szulfid kinon oxidoreduktáz enzimének működésében
Szerző: Dósa Ildikó
Megjelent: (2018) -
Maturation of hydrogenase enzymes in Thiocapsa roseopersicina
Szerző: Maróti Gergely
Megjelent: (2004) -
Purification and examination of Hox hydrogenase in Thiocapsa roseopersicina
Szerző: Varga András
Megjelent: (2006) -
Towards understanding hydrogenase maturation in Thiocapsa roseopersicina
Szerző: Fodor Barna Dezső
Megjelent: (2003)