Konduktív és konvektív hőátadás vizsgálata az élelmiszerek hőkezelésében

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kruppai László
További közreműködők: Eszes Ferenc (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2014
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/53080
LEADER 00743nta a2200169 i 4500
001 dipl53080
005 20150827140404.0
008 150825s2014 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Kruppai László 
245 1 0 |a Konduktív és konvektív hőátadás vizsgálata az élelmiszerek hőkezelésében  |h [elektronikus dokumentum] /  |c László Kruppai 
246 1 0 |a Investigation of Conductive and Convective Heat Transfer in the Thermal Processing of Foods  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2014 
650 4 |a Természettudományok 
700 1 |a Eszes Ferenc  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/53080/1/2013_Kruppai_L%C3%A1szl%C3%B3_KRLSAAT_SZE_SZ.pdf  |z Dokumentum-elérés