Gyógy és fűszernövények hagyományos és újszerű élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei a szakirodalom tükrében
Elmentve itt :
Szerző: | Farkas Ádám |
---|---|
További közreműködők: | Gyimes Ernő (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2013
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/52923 |
Hasonló tételek
-
Gyógy- és fűszernövények termsztéstechnológiájának elemzése, valamint gyógy- és fűszernövények felhasználása az etyeki Ödön Majorban
Szerző: Szlanyinka Edina Mária
Megjelent: (2012) -
Gyógy- és fűszernövények a ház körül
Szerző: Oroszi Gréta
Megjelent: (2012) -
Gyógy- és fűszernövények, mint mesterséges méhlegelők
Szerző: Misik Tamás
Megjelent: (1999) -
Gyógy- és fűszernövények a népi gyógyításban és napjainkban
Szerző: Varjasi-Kispéter Zsófia
Megjelent: (2014) -
Cserepes fűszernövények termesztése
Szerző: Várfalvi Imre
Megjelent: (2022)