Az e-business megváltoztatja az üzleti életet?

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vass Helga
Other Authors: Erdős Rita
Format: Thesis
Published: 2004
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/32091
LEADER 00528nta a2200157 i 4500
001 dipl32091
005 20130314092327.0
008 110711s2004 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Vass Helga 
245 1 3 |a Az e-business megváltoztatja az üzleti életet?  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Helga Vass 
260 |c 2004 
650 4 |a Gazdaságtudományok 
700 1 |a Erdős Rita  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/32091/1/szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés