"A laboratóriumtól az asztalig", avagy a genetikai módosítás az Európai Unió mezőgazdaságában, és élelmiszeriparában
Elmentve itt :
Szerző: | Zoboki Péter |
---|---|
További közreműködők: | Horváth Szilvia (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2006
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/29758 |
Hasonló tételek
-
A szakágazati struktúra változása az Európai Unió élelmiszeriparában
Szerző: Horváth Krisztina
Megjelent: (1999) -
A farmtól az asztalig.
Megjelent: (2000) -
A laboratóriumtól a betegágyig
Szerző: Koós Kata
Megjelent: (2020) -
Nők a megye élelmiszeriparában A szakszervezeti nőbizottság beszámolója /
Szerző: Gazdagh István
Megjelent: (1978) -
A fűszerpaprika jogi szabályozása a termőföldtől az asztalig
Szerző: Rádi Mária Gyöngyi
Megjelent: (2023)