Az európai népi demokratikus országok helyi államigazgatási szervezetének módosulásai (1949-1979)

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Barzóne Horvath Viktória
Other Authors: nincs megadva
Format: Thesis
Published: 1980
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/20046
LEADER 00648nta a2200157 i 4500
001 dipl20046
005 20130314075824.0
008 111122s1980 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 2 |a Barzóne Horvath Viktória 
245 1 3 |a Az európai népi demokratikus országok helyi államigazgatási szervezetének módosulásai (1949-1979)  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Viktória Barzóne Horvath 
260 |c 1980 
650 4 |a Jogi és igazgatási tanulmányok 
700 1 |a nincs megadva  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20046/1/1980_barzone_horvath_viktoria.pdf  |z Dokumentum-elérés