Különleges ízesítésű kézműves sörök gyártása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bakota Zalán
További közreműködők: Mihalkó József (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2023
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/142610
LEADER 00809nta a2200217 i 4500
001 dipl142610
005 20241213154724.0
008 241213s2023 hu om 000 hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Bakota Zalán 
245 1 0 |a Különleges ízesítésű kézműves sörök gyártása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Zalán Bakota 
246 1 0 |a Brewing of special flavored craft beers  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2023 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food and drink processing 
700 0 1 |a Mihalkó József  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142610/1/2023_bakota_zalan.pdf  |z Dokumentum-elérés