Kén-dioxid mérési módszerek összehasonlító elemzése különböző élelmiszermintákban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Nyúl-Kardos Viola
További közreműködők: Jójárt Balázs (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2023
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/142570
LEADER 00859nta a2200205 i 4500
001 dipl142570
005 20241212144823.0
008 241212s2023 hu om 000 hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Nyúl-Kardos Viola 
245 1 0 |a Kén-dioxid mérési módszerek összehasonlító elemzése különböző élelmiszermintákban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Viola Nyúl-Kardos 
246 1 0 |a Comparative analysis of sulfite measurement methods in different food samples  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2023 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 0 1 |a Jójárt Balázs  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142570/1/2023_nyul_kardos_viola.pdf  |z Dokumentum-elérés