Hajdinaliszt felhasználása szilárd fázisú fermentációban
Elmentve itt :
Szerző: | Fabó Ferenc |
---|---|
További közreműködők: |
Krisch Judit Éva
(Témavezető) Takó Miklós (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/142568 |
Hasonló tételek
-
Alternatív fehérje források felhasználása az élelmiszeriparban
Szerző: Cebula Katalin Jadwiga
Megjelent: (2023) -
Útifűmaghéj és chiamagliszt felhasználása száraztészta termékben
Szerző: Dudás Dávid István
Megjelent: (2023) -
Méhészeti termékek felhasználása funkcionális édesipari termékekben
Szerző: Réder Balázs
Megjelent: (2022) -
Biológiai hatóanyagok hatása élelmiszerről izolált bakteriális biofilmeken
Szerző: Fabó Ferenc
Megjelent: (2021) -
Zöldbanán liszt felhasználása sütőipari termékben
Szerző: Bódi Nikolett
Megjelent: (2021)