Különböző olajokkal készített majonézek összehasonlító vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Csenki Dorottya Zsuzsanna
További közreműködők: Pappné Sziládi Katalin (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2023
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/142538
LEADER 00879nta a2200217 i 4500
001 dipl142538
005 20241213155541.0
008 241213s2023 hu om 000 hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Csenki Dorottya Zsuzsanna 
245 1 0 |a Különböző olajokkal készített majonézek összehasonlító vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Dorottya Zsuzsanna Csenki 
246 1 0 |a Comparative study of mayonnaise made with different oils  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2023 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food sciences 
700 0 2 |a Pappné Sziládi Katalin  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142538/1/2023_csenki_dorottya_zsuzsanna.pdf  |z Dokumentum-elérés