A CYLD gén STOP-mutációinak funkcionális vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Barna Evelin |
---|---|
További közreműködők: | Danis Judit (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/141497 |
Hasonló tételek
-
Kombinált gabonaszelet kifejlesztése funkcionális élelmiszerként
Szerző: Szilágyi Fanni
Megjelent: (2020) -
Funkcionális száraztészta kifejlesztése
Szerző: Komlódi Tekla
Megjelent: (2022) -
Funkcionális reggeliző étel kidolgozása
Szerző: Stigmonné Gábor Kíra
Megjelent: (2023) -
Méhészeti termékek felhasználása funkcionális édesipari termékekben
Szerző: Réder Balázs
Megjelent: (2022) -
A mitokondriális légzési lánc funkcionális eltérései kinurenin aminotranszferáz génkiütött egerekben
Szerző: Szolnoki Zsuzsa Boglárka
Megjelent: (2023)