A magyarországi élelmiszer kiskereskedelem alakulása, összehasonlítás a diszkontok és a szuper/hipermarketek viszonylatában
Elmentve itt :
Szerző: | Szentkirály Péter |
---|---|
További közreműködők: | Panyor Ágota (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140638 |
Hasonló tételek
-
Wetland és akvapónia rendszerek szerepe a fenntartható élelmiszer előállításban
Szerző: Karai Péter
Megjelent: (2021) -
A gyulai húsipar helyzetének alakulása az új trendek függvényében
Szerző: Alt Norbert
Megjelent: (2021) -
Az élelmiszer-biztonság története az empirikus ismeretek szerepe az élelmiszer-biztonság fejlődésében /
Szerző: Tóth Orsolya
Megjelent: (2022) -
A zsírégetés szerepe a sportolók étrendjében
Szerző: Gelencsér Bálint Lajos
Megjelent: (2021) -
A magas rosttartalmú zöldségek és gyümölcsök szerepe a táplálkozásban
Szerző: Hipszki Flóra Dóra
Megjelent: (2022)