RTD fehérje termékek fejlesztése és ízesítési lehetőségei
Elmentve itt :
Szerző: | Bohus Milán Pál |
---|---|
További közreműködők: | Gyimes Ernő János (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140618 |
Hasonló tételek
-
Növényi fehérje alapú húshelyettesítő fejlesztése
Szerző: Szőts Kata
Megjelent: (2023) -
Antioxidáns hatású gyümölcszselé termékek fejlesztése
Szerző: Szatmári Patrik
Megjelent: (2022) -
Sous-vide termékek fejlesztése különböző csirke testrészekből
Szerző: Stír Petra
Megjelent: (2022) -
Gluténmentes croissant termékek fejlesztése
Szerző: Varga Réka
Megjelent: (2021) -
Kistermelői termékek mikrobiológiai vizsgálata
Szerző: Maczelka Csenge
Megjelent: (2022)