Dúsított krémmézek készítése és vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Bekő Eszter |
---|---|
További közreműködők: | Gyimes Ernő János (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140617 |
Hasonló tételek
-
Száraztészta készítése folsavval dúsított tojás felhasználásával
Szerző: Herman Fruzsina
Megjelent: (2023) -
Ásványi anyagokkal dúsított sütőipari termék készítése
Szerző: Kucsera Zoltán Tibor
Megjelent: (2021) -
Vitaminnal dúsított smoothie ital fejlesztése
Szerző: Antóni Vivien Éva
Megjelent: (2023) -
Ásványi anyagokkal dúsított szénhidrát csökkentett zselétermékek fejlesztése
Szerző: Szebeni Eszter
Megjelent: (2021) -
Ízesített és dúsított fehércsokoládé gyártmányos fejlesztése
Szerző: Mileant Kamilla Anasztázia
Megjelent: (2022)