Állati tejek és növényi tejhelyettesítők összehasonlítása beltartalmi vizsgálatok alapján
Elmentve itt :
Szerző: | Vasas Gábor |
---|---|
További közreműködők: | Nyergesné Illés Erzsébet (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140604 |
Hasonló tételek
-
Kelt tészták készítése "növényi tejek" felhasználásával
Szerző: Árva Szabina
Megjelent: (2022) -
Növényi tejhelyettesítők felhasználási lehetőségei sütőipari termékekben
Szerző: Dobler Adél
Megjelent: (2021) -
A kereskedelmi forgalomban kapható növényi tejek zsírsavösszetételének változékonysága
Szerző: Frank Eszter Anita
Megjelent: (2022) -
Különböző növényi italok, vegán "tejek" kialakítása
Szerző: Egri Laura
Megjelent: (2021) -
Növényi tejhelyettesítők alkalmazhatósága a pszeudotejcsokoládé fejlesztéséhez
Szerző: Csatári Enikő
Megjelent: (2020)